Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 30.08.2024
Formularis
Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsol: suggeriments i propostes
La nova ordenança tindrà com a punt de partida el model genèric elaborat per la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Llavaneres obre un procés de consulta pública de manera prèvia a l'aprovació de les ordenances i reglaments que confecciona el consistori, així com en les modificacions d'aquells documents que ja estiguin en vigor, en compliment de la llei de transparència.

Mitjançant el següent formulari, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes.

Us proposem que del 2 al 23 de setembre de 2024, ambdós inclosos, ens feu arribar la vostra opinió amb motiu de la modificació de l'Ordenança municipal reguladora de llicències urbanístiques. La nova ordenança tindrà com a punt de partida un model elaborat per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu de l’ordenança és regular específicament els procediments d’intervenció municipal en l’edificació i l’ús del sòl i del subsol, i establir amb claredat i precisió la documentació requerida per cada tipus d'operació urbanística, per una major comprensió de la ciutadania, mitjançant l’adaptació i simplificació dels procediments corresponents, d'acord amb la normativa actual d'urbanisme.

Aquí podeu consultar el document de justificació de la nova proposta normativa.

El punt de partida del futur reglament és aquesta proposta.

Aquí podeu consultar l'anunci oficial.

Save

Save

Save

*
*
*
*
Plegar/desplegarPreguntes
*1. Quins són els principals problemes que hauria de regular la norma?
*2. Considereu que és necessària aquesta norma?
*3. Assenyaleu els principals objectius de la futura norma.
*4. Creieu que hi ha solucions alternatives, al marge d'aquesta norma?
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^