Botó que mostra/amaga menú lateral
Museu

HORARI

Dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20h
Dissabtes, d'11 a 14 i de 17 a 20h
Diumenges i festius, d'11 a 14h

Els dies 30 de novembre, Sant Andreu; 6, 24, 25, 26 i 31 de desembre, i 1 i 6 de gener, el Museu romandrŕ tancat. 

Can Caralt, seu del Museu

El Museu de Sant Andreu de Llavaneres té la seu a l'edifici de Can Caralt, una masia del segle XVIII, Can Cassany, transformada en casa senyorial per Josep de Caralt i Argila a la segona meitat del segle XIX. Can Caralt acull també l'arxiu municipal que conté documentació des del segle XVI. El museu forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Compta amb col·leccions etnogràfiques del camp i de la llar, una de ràdios i una de càmeres fotogràfiques i projectors des de finals del segle XIX. La pinacoteca ocupa tota la primera planta de l'edifici i conté obres de pintors relacionats amb Llavaneres com els Masriera, Aureli Tolosa, Alexandre Cardunets, Joaquim Vancells, Rafael Durancamps, Opisso i de pintura catalana contemporània com Joaquim Mir, Ramon Calsina, Albert Ràfols-Casamada, Antoni Clavé, Eduard Alcoy, Antoni Tàpies, Joan Miró o Josep Guinovart. Des del maig de 2010, el museu disposa, a més, d'una nova sala dedicada a l'escultura, que dóna cabuda a un fons patrimonial amb noms com Manolo Hugué, Josep Maria Subirachs, Manuel Cusachs, Josep Maria Riera i Aragó, Rosa Serra i Joan Borrell i Nicolau.

El museu disposa també d'una sala on es realitzen exposicions temporals.

 

Visita virtual

Vídeo de presentació del Museu de Sant Andreu de Llavaneres:

Clica a la imatge per gaudir d'una sorprenent visita virtual, en 360 graus, al Museu de Sant Andreu de Llavaneres. És una producció de Xavier Roma:

Visita virtual al Museu-Arxiu de Llavaneres

  XARXA DE MUSEUS

El Museu pertany a laXarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. 

ACTIVITATS

  • Exposició fixa
  • Exposició temporal de tot tipus de manifestacions artístiques i actes culturals paral·leles a les mateixes.

 

Diputació de Barcelona. Logotip Àrea de Coneixement

Save

 
Diputació de Barcelona
^