X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
"Le'ts clean up"
Escrit de Martina Reverter Gonzalo, membre del Consell d'Infants 2019-2020

Hola sóc la Martina Reverter Gonzalo, i com em vau demanar, us explicaré per què vam escollir el tema del Let’s clean up Llavaneres i de què tracta.

El Let’s clean up és un projecte que vam escollir al consell d’infants. Ens van proposar més projectes i activitats per escollir, però al final tots vam estar d’acord per escollir-lo. Es tracta que la gent del poble sigui conscient del que està passant al món, com per exemple: l’Escalfament Global, la Contaminació, el Canvi Climàtic, etc.

Per fer que tot això redueixi hem de fer la funció de les tres R: Reutilitzar, Reduir i Reciclar. També podem utilitzar vehicles sense combustible com les bicicletes o els patinets elèctrics i no tirar escombraries al terra o al mar, perquè a part de que estem embrutant-ho, estem matant els llocs on viuen els éssers vius.

Jo personalment vaig triar aquest tema perquè crec que és una de les coses més importants i de les que més hem de ser més conscients. Perquè només tenim una Terra i l’hem de cuidar. A part, encara que no ho sembli encara tenim temps per arreglar-ho i nosaltres som el futur d’aquest món, per això aquest projecte és tan important. Tots junts podrem controlar l’escalfament global!!

Martina Reverter Gonzalo 
Antiga consellera d'infants curs 2019-2020

Martina Reverter

Diputació de Barcelona
^