X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Restriccions per a La Minerva davant del rebrot de la covid-19
S'anul·la el castell de focs i caldrà estar al dia de la pauta completa de la vacunació o haver passat el virus per accedir als concerts de Ca l'Alfaro i, sinó, fer-se un test d'antígens

El govern municipal de l'Ajuntament de Llavaneres va decidir, en una reunió extraordinària, dijous 8 de juliol al vespre, incrementar les mesures de seguretat durant la Festa Major de La Minerva, que se celebrarà del 16 al 19 de juliol, a causa de l'actual situació epidemiològica. Dues de les decisions més destacades són: anul·lar els focs artificials, per evitar concentracions de gent a la platja; i demanar que s'està al dia de la doble pauta de la vacunació (ha de fer 15 dies de la segona dosi) o que durant els darrers 6 mesos s'ha superat el virus per accedir als concerts programats*. En cas contrari, per accedir al recinte, caldrà fer-se un test d'antígens (s'haurà hagut de realitzar dotze hores abans del concert) i l'Ajuntament habilitarà UN punt per realitzar-los (properament ampliarem els detalls de l'horari i la ubicació). Per explicar tot plegats als veïns, durant la propera setmana s'habilitaran uns punts informatius, on també es podran validar els requisits d'accés. Més informació de La Minerva 2021. * Les restriccions només afecten les activitats amb aforaments de més de 500 persones, seguint el protocol de la Generalitat. Els aforaments màxims (concerts) s'han reduit.

ACTUALITZACIÓ 14/7/ 21| Reduïm aforament dels concerts i de la fira d'atraccions i ajustem els actes perquè finalitzin a les 00.30 hores.

MOLT IMPORTANT

  • Sense reserva prèvia -i sense mascareta- no es podrà accedir a cap de les activitats. Les portes del recinte s'obriran una hora i mitja abans per garantir el compliment dels protocols d'accés.
  • A partir d'ara els formularis de reserva d'entrades dels concerts de Ca l'Alfaro són unipersonals.
  • Les persones que han fet reserva prèvia fins al dia 9/7 a les 13 h per als concerts de Ca l'Alfaro cal que notifiquin -per correu electrònic, personalment en els punts informatius o de manera telefònica- els noms de les persones que els acompanyaran a l'activitat i per a la qual han reservat seient.
  • Per als concerts de Ca l'Alfaro, caldrà tenir la pauta completa de vacunació (com a mínim quinze dies abans), disposar del certificat conforme s’ha passat la covid els darrers sis mesos i, en cas de no tenir cap document que acrediti cap d'aquests dos fets, caldrà fer-se un test d'antígens com a màxim dotze hores abans. La mesura afecta els majors de 10 anys.

Activitats amb restricció d'accés

Les quatre activitats del programa de La Minerva 2021 per a les quals caldrà garantir un test d’antígens negatiu realitzat durant les 12 hores anteriors als concerts, la pauta completa de vacunació (la segona dosi, administrada 15 dies abans com a mínim) o un certificat d'haver superat la covid són:

A més, per accedir a totes les activitats caldrà dur mascareta i demanar reserva prèvia.

NOTA | Per facilitar la realització de la prova d'antígens -només es demanarà per als quatre concerts a les persones que no han passat la covid o que no han rebut la pauta completa de la vacunació-, l'Ajuntament habilitarà uns punts especials. Tan aviat com tinguem la confirmació de l'empresa que ho gestionarà, informarem dels horaris i del cost de les proves.

Punts informatius

  • Plaça de la Vila (exterior Casa de la Vila), dilluns a divendres, d'11 a 13 h
  • Ca l'Alfaro, dilluns a divendres, de 9 a 13 h
  • Casal de la Gent Gran, dilluns a divendres, de 9 a 13 h
  • Oficina de Turisme, dimecres a diumenge, de 10 a 14 h
  • Casal Jove, dimarts a dissabte, de 16 a 20 h

Noves restriccions

La decisió del govern municipal coincideix amb l'entrada en vigor, avui 9 de juliol, de les noves restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya per fer front a l'increment dels contagis.

  • Activitat social: Es recomana portar mascareta sempre, també a l’aire lliure.
  • Oci nocturn: Es limita a l’exterior i les terrasses (grups de màxim 10 persones). L'horari de tancament màxim és a les 3h i s'ha de tenir un registre dels assistents. Amb mascareta.
  • Esdeveniments massius (+ de 500 persones dretes): Cal garantir un test d’antígens o PCR negatius de les 12 hores prèvies o la pauta completa de vacunació. Amb mascareta.
  • La resta de mesures que estaven en vigor es prorroguen. Tota la informació a gen.cat/restriccionscovid
  • Els canvis es revisaran d'acord amb la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal.

Noves mesures

Informació relacionada
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Dissabte, 17 de juliol de 2021
Dissabte, 17 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
Es redueix l'aforament i l'horari de la fira, que obrirà del 16 al 20 de juliol al passeig de Jaume Brutau
Dissabte, 10 de juliol de 2021
Dissabte, 3 de juliol de 2021
El programa de La Minerva 2021 inclou dues activitats interactives adreçades a la gent jove del poble
Els dies centrals de la festa major d'estiu seran del 16 al 19 de juliol
Diputació de Barcelona
^