Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.05.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Presentació pública del Pressupost municipal per al 2014
A càrrec del regidor d'Hisenda, Albert Sala

Ajuntament

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres presentarà públicament, el proper dimecres 21 de maig, la proposta de pressupost municipal per al 2014. L'acte es farà a la sala de plens del consistori, a les 20:30 hores, i està obert a tothom.

El regidor d'Hisenda, Albert Sala, ha explicat que, des del canvi de govern del passat 29 de març, una de les prioritats ha estat elaborar el pressupost d'enguany, que estava pendent d'aprovació. "Hi hem estat treballant durant tot el mes d'abril: hem recopilat tota la informació i hem entrat en contacte amb totes les àrees i departaments", explica el regidor.

A l'acte hi estan convocades totes les entitats i clubs esportius i també és obert a tots els veïns i veïnes a títol particular. A més del regidor d'Hisenda, que conduirà l'acte, hi assistirà l'alcalde, Juan Manuel Garcia Concepción, i els regidors de govern de les diferents àrees.

La previsió del govern municipal és portar el pressupost a aprovació del proper ple municipal, dimarts 27 de maig (21 hores).

Diputació de Barcelona
^