X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 07.11.2017
Versió per imprimir
Economia
L'hora de la veritat
Article d'ERC. Novembre de 2017
  • ERC inicia el nou curs polític afrontant els principals reptes del mandat

    Coincidint amb el tret de sortida dels cursos escolars iniciem un nou curs polític. Els propers mesos vindran marcats per l´inici de la construcció del nou pavelló municipal i per la rebaixa d´impostos durant l´any 2018, sense que això afecti la continuïtat de les iniciatives desenvolupades pel govern durant els darrers mesos.

    La greu situació econòmica en què es trobava l´Ajuntament va fer que el govern tingués dificultats per executar aquests projectes durant els dos primers anys del mandat. L´inici de les obres de construcció del pavelló serà una realitat a principis del 2018. Paral·lelament, en el terreny fiscal i gràcies a la millora en la gestió dels recursos municipals, el govern rebaixarà l´IBI urbà a tots els ciutadans de Llavaneres. Aquestes principals propostes s´executaran sense malmetre la important feina de desenvolupament de les polítiques socials, culturals i de dinamisme econòmic que s´han anat concretant fins al moment.

    Iniciem aquesta nova etapa amb la intenció de seguir comptant amb la vostra participació. Entre tots aconseguirem fer un Llavaneres molt millor.

Diputació de Barcelona
^