X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.11.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Joves llavanerencs que es formen per fer de voluntaris
Els alumnes de l'Institut de Llavaneres faran un curs sobre quč implica ser voluntari
Rebran nocions de com s'ha de fer l'acompanyament a gent gran i a infants en reforços educatius.

logo Xarxa de VoluntarisEls joves interessats a formar part de la xarxa de voluntaris es formaran de cara a poder participar en dos projectes que impulsen Càrites i la Regidoria de Benestar Social: Kedem, un programa intergeneracional que connecta joves amb gent gran, i el programa de reforç educatiu adreçat a infants.  

La sessió tindrà dues parts. La primera durarà una hora i mitja i serà comuna per a tots els joves. Els formadors de Càrites Elena Capella i Jaume Casassas els parlaran del que vol dir ser voluntari, de les motivacions i les actituds que impliquen. I després hi haurà una segona part més específica. Els nanos es decantaran per l'acompanyament a la gent gran o per l'acompanyament a infants i joves en reforços educatius. La formació va adreçada a alumnes de l'Institut de Llavaneres a partir de 16 anys. Serà el 17 de novembre a la Biblioteca municipal a les 16 h. La sessió serà el 17 de novembre adreçada a alumnes de l'Institut de Llavaneres a partir de 16 anys.

Kedem és un programa per interconnectar joves i persones grans que viuen a les residències geriàtriques: Loval i l'Estada de Llavaneres, gràcies al qual les persones grans tenen l'oportunitat de passar estones amb gent jove, la qual cosa els suposa un gran estímul tant per fer activitats com per aprendre. A més a més, també poden disfrutar d'una estona amb companyia i compartir converses. D'aquesta manera poden aportar experiència, consells, valors...

Diputació de Barcelona
^