X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.08.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vols ser director del grup de playback “Esperit de Joventut” del Casal de la Gent Gran?

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres busca una persona que mostri interès per la dansa, l'expressió corporal i la interpretació i pugui dinamitzar aquest taller.

Actuació d'Esperit de Joventut

El grup artístic “Esperit de Joventut”, un taller de playback que realitza el Casal de la Gent Gran de Llavaneres, busca una persona per formar i dirigir l’equip. La missió del director serà la de vetllar pel bon funcionament d'aquesta proposta sociocultural i preparar les cançons i interpretacions que es duran a terme per “Esperit de Joventut” durant alguns dels actes festius del municipi, com a la Festa Major o les actuacions previstes a la residència, entre d'altres.

L’activitat es realitzarà cada dilluns, en horari de 16 a 18 hores. Les persones interessades es poden adreçar a Ca l’Alfaro, situat al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, o bé poden trucar al telèfon 93 702 36 44, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

El Casal de la Gent Gran
És un equipament municipal al servei de les persones grans que promou la unió i el benestar de la vellesa, mitjançant l'esbarjo, el foment de la convivència, la integració i la relació amb el medi social. Per a més informació sobre les activitats que s'hi fan, podeu consultar aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^