X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Juan Antonio Casado pren possessió com a nou regidor de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Després de la renúncia al cŕrrec presentada per la regidora Mireia Neira per motius professionals, l’equip de govern incorpora un nou regidor i reestructura algunes de les carteres.  

En el marc del Ple celebrat aquest dimarts 24 d’octubre, Juan Antonio Casado Pizarro va prendre possessió del seu càrrec com a regidor de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Casado, que s’ocuparà de les regidories d’Esports i Recursos Humans, entra al consistori en substitució de Mireia Neira que en el ple del passat mes de setembre va presentar la seva renúncia per motius professionals.

Amb l’entrada del nou regidor a l’equip de govern municipal es reestructuren altres regidories de l’Ajuntament. D’aquesta manera, Joan Rubal passarà a ocupar-se de les carteres de Noves Tecnologies i Mobilitat i Emili Minguell de Governació i Mediació.

En nom de la corporació, l’alcalde Joan Mora agraeix públicament a Mireia Neira la seva dedicació i implicació en la tasca del govern municipal i desitja els màxims encerts al nou regidor, Juan Antonio Casado.

Regidor Juan Antonio Casado

Diputació de Barcelona
^