X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nova edició del projecte juvenil de voluntariat solidari 'Kedem'

El proper 10 d’abril a les 18.00 h el Casal de Joves acollirà una xerrada informativa sobre aquesta iniciativa solidària que impulsen conjuntament l'àrea de serveis socials de l’Ajuntament i Càritas Diocesana de Barcelona.

kedem

Un any més, el projecte de voluntariat solidari ‘Kedem’, que posa en contacte joves amb persones grans, tornarŕ a ser una realitat. Aquesta iniciativa va néixer l’any 2016 i després dels bons resultats de les dues primeres edicions, enguany es torna a reeditar.

‘Kedem’ vol ser un punt de trobada entre els joves de la vila i la gent gran que viu a les residčncies geriŕtriques de la vila. Consisteix en el fet que els joves d’entre 17 i 25 anys puguin acompanyar-los a fer activitats dins o fora del centre i mentrestant comparteixin experičncies.

5 joves van participar en l'edició de l'any passat

Durant el passat estiu, 5 joves d’entre 17 i 18 anys de Sant Andreu de Llavaneres van participar en aquest programa realitzant 4 mesos de voluntariat. Concretament, van visitar i donar suport a avis i ŕvies que residien a la Residčncia La Loval, ubicada al municipi.  
Amb l’objectiu d’ampliar el nombre de participants i donar a cončixer el programa, el dimarts 10 d’abril a les 18.00 h el Casal de Joves acollirŕ una xerrada informativa sobre el projecte ‘Kedem adreçada a joves d’entre 17 i 25 anys.

Des de l’Ajuntament s’anima els joves a interessar-se i a formar part d’aquest projecte solidari.

Diputació de Barcelona
^