X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fòrum Educació
Els dies 15 i 16 de febrer, torna el Fòrum d'Educació

Enguany, les jornades estan dedicades a l'educació d'infants de 0 a 6 anys. Per participar-hi, cal inscripció prèvia en el següent enllaç.

El Fòrum, organitzat per la Regidoria d'Educació i la Diputació de Barcelona, arriba a la seva segona edició.

Amb l'objectiu de connectar l'escola bressol amb la infantil, Sant Andreu de Llavaneres torna a organitzar el Fòrum d'Educació, esdeveniment emmarcat en el Pla Educatiu de Vila de l'Ajuntament i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquesta jornada tindrà lloc els divendres 15 i dissabte 16 de febrer, i involucrarà pares, mares, experts i personal educatiu amb la finalitat d'esdevenir un espai de sinergies i d'intercanvi de coneixements i experiències. El Fòrum se celebrarà a l'Escola Jaume Llull i a la Llar d'Infants pública Minerva i és totalment gratuït. Això sí, per apuntar-se, cal inscripció prèvia, i ho podeu fer a través del següent enllaç.

Divendres 15 de febrer, la jornada tindrà lloc a l'Escola Jaume Llull, a partir de les 18 h de la tarda. Aquest dia es donarà la benvinguda al Fòrum i, a les 18.15 h, hi haurà la conferència participativa a càrrec de l'escriptora i guionista Anna Manso, La pitjor mare del món: «Pares i mares imperfectes». A continuació hi haurà un espai de debat per posar en comú sensacions i altres qüestions d'interès educatiu.

Pel que fa a dissabte, 16 de febrer, la jornada tindrà lloc al matí. Arrencarà a les 10 h amb una benvinguda i la posterior conferència participativa a càrrec de la psicòloga i llicenciada en Comunicació Audiovisual, Júlia Knobel: «Com educar amb les noves tecnologies en la primera infància».

Paral·lelament, la regidora d’Educació Anna Sosa assistirà a Ràdio Santvi. Concretament, al programa conjunt amb Ràdio Llavaneres A mig matí, on presentarà el contingut del Fòrum i farà cinc cèntims dels objectius d'aquest. Sosa convida a tots aquells interessats en el futur de l'educació a participar en les jornades, i destaca “l'enorme valor que té un Fòrum d'aquestes característiques. L'ensenyament és un bé incalculable, i per això l'hem de sotmetre a discussió i debat per tal de renovar-la i modernitzar-la”.  

Durant les activitats del Fòrum, hi haurà servei d'acollida a infants majors de 3 anys. Els menors de 3 seran benvinguts a la jornada. A més, el divendres 15 a la tarda l'Escola Jaume Llull obrirà el pati d'infantil a partir de les 16.30 h per a aquelles famílies que hi vulguin anar abans de l'inici de l'acte.

Diputació de Barcelona
^