X
Emergčncia per sequera!
Notícies
20.03.2019
L'entitat Si Dona podrŕ fer servir una part de l'antiga escola Labandŕria

L'espai cedit gràcies a un acord amb l'Ajuntament són dues aules a la planta baixa de l'Espai Labandària, que Si Dona destinarà per a desenvolupar les seves activitats, adreçades a les dones de la vila.  

El passat 15 de març, l'Ajuntament de Llavaneres va signar un conveni de cessió d'espai a favor de Si Dona, l'entitat de Servei Integral a la Dona. Més concretament, gràcies a l'acord se cedeix una part l'antiga escola Labandària, que es destinarà a desenvolupar activitats relacionades amb la promoció d'un espai de trobada de les dones de la nostra vila. D'aquesta manera, Si Dona disposarà de dues aules de la planta baixa de l'edifici.

L'entitat Si Dona, sense ànim de lucre i amb caràcter social, organitza activitats i propostes dirigides a les dones amb l'objectiu de donar més visibilitat al gènere, creant un ambient igualitari i participatiu, lluitant contra la violència masclista i defensant l'apoderament, els drets i l'autonomia de la dona.

Durant el juny de l'any passat es va celebrar un procés participatiu per triar els futurs usos de l'Espai Labandària. Els veïns i veïnes que van participar en la consulta van proposar, majoritàriament, un ús destinat a les entitats locals, a activitats culturals i propostes socials. Aquest projecte està pendent ara de la convocatòria d'un concurs d'idees per definir arquitectònicament l'espai. Ara per ara, per donar resposta a aquesta necessitat, totes les entitats registrades a l'Ajuntament poden disposar d'un espai a El Casal de Llavaneres, gràcies a un conveni que el consistori té amb l'entitat.

Conveni Si Dona
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^