Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Com funciona el 061 CatSalut Respon?
El proper dijous 20 de juny, a les 17.30h, el departament de Salut de la Generalitat farà una xerrada al Casal de la Gent Gran.

Què he de fer si em trobo malament i no sé què em passa? On puc demanar la targeta sanitària si l'he perduda? Què faig si no recordo el medicament que m´havia de prendre? Per resoldre aquests i més dubtes quotidians sobre salut el proper dijous 20 de juny el Casal de la Gent Gran de Llavaneres acollirà una xerrada molt interessant.

Es tracta d'una trobada amb la cap de l'Atenció no Presencial del 061 CatSalut Respon, Dra. Núria Torres, i amb la directora del CAP de Llavaneres, Isabel Fontanella. Les professionals explicaran com funciona el servei d'atenció telefònica 061 CatSalut Respon. A més també resoldran de primera mà altres inquietuds que sovint sorgeixen entre els usuaris.

La xerrada es fa a petició de les regidories de Participació Ciutadana i de Benestar Social, per atendre la reclamació plantejada pels assistents a les trobades amb la gent gran organitzades aquesta primavera, com a pas previ a la futura creació del Consell Municipal de la Gent Gran.

Xerrada

Diputació de Barcelona
^