Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Policia-mascaretes
No complir amb les mesures de prevenció per a la propagació de la Covid-19 té multa
Aquest estiu, la Policia Local de Llavaneres ha fet diverses actuacions per fer complir la normativa relativa a les mesures de prevenció de propagació de la Covid-19

La Policia Local de Llavaneres ha interposat diverses sancions, durant el mes d’agost, per fer incompliment de l’ordenança de civisme, en relació a les mesures per prevenir la propagació de la Covid-19.

La Policia Local de Llavaneres ha intensificat la vigilància a la via pública per fer complir les mesures i la normativa aplicable a tot Catalunya per a la prevenció de la propagació del Coronavirus. En aquest sentit, al municipi, durant el mes d’agost s’han tramès un total de 15 sancions per infringir les noves normes de civisme, algunes de les quals han estat per consum d’alcohol a la via pública, per utilitzar aparells musicals de matinada en l'espai públic, per romandre en espais públics en hores que habitualment es trobaven tancats o per no fer ús de la mascareta obligatòria.

Així mateix, la Policia Local ha vetllat pel compliment dels nous horaris obligatoris dels establiments de restauració, bars musicals i oci nocturn i també ha intensificat la vigilància als llocs, espais i carrers on habitualment s'hi apleguen joves. La vigilància policial també s'ha incrementat pel que fa al consum de begudes alcohòliques i per controlar l’ús de la mascareta. En aquest sentit, s’ha observat que pràcticament la totalitat de la població de Llavaneres en fa ús .

D’altra banda, el risc de contagis per la Covid-19 a tota la comarca del Maresme és molt alt i, a més de les normes anteriors sobre l’obligatorietat de l’ús de la mascareta en els espais públics i de la prohibició de consum d’alcohol al carrer, ara s’han extremat les mesures preventives i ha entrat en funcionament una nova normativa; la més recent, la resolució publicada al DOGC en data 28 d’agost que, d'altres normes, estableix la prohibició de reunions i  trobades de més de deu persones tant en l’àmbit públic com en el privat.

Podeu consultar tota la normativa per a les mesures preventives de la Covi-19 aquí.

També trobareu l’evolució dels casos de Covid- 19 a temps real a Sant Andreu de Llavaneres fent la consulta aquí.


Diputació de Barcelona
^