X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cinc denúncies per saltar-se el confinament municipal de cap de setmana
La Policia Local va fer una desena de controls de trŕnsit en difents punts i franges horŕries

La Policia Local de Llavaneres continua amb el control del compliment de les mesures restrictives imposades per la segona onada de Covid-19 a Catalunya. Des de divendres a les 6 del matí i fins dilluns a les 6 del matí, els agents van portar a terme una desena de controls de trŕnsit. Es van cobrir els torns de matí, tarda i nit, i es van controlar tots els accessos al terme municipal: per la nacional, per l'autopista, per la carretera de Mata i per la carretera de Sant Vicenç. El resultat: 120 vehicles aturats i cinc denúncies per saltar-se el confinament municipal decretat per als caps de setmana.

En canvi, en aquesta ocasió, la Policia Local no ha hagut d'aixecar cap acta ni per desobediència del confinament nocturn ni per no usar mascareta ni per consumir alcohol a la via pública.

Cal recordar que es prorroga fins al 23 de novembre la prohibició de desplaçar-se a partir de les 22 hores i fins a les 6 hores del matí, excepte per motius sanitaris, laborals, inajornables o de força major.

D'atra banda, s'amplia fins a les 22 hores l'horari de recollida a bars i restaurants i les entregues a domicili fins a les 23 hores.

Més info al web de la Generalitat, http://gen.cat/restriccionscovid

Restriccions Covid-19

Diputació de Barcelona
^