Inscripcions obertes per participar en el Llavamasterxef 2021
El concurs es farà amb format presencial el 17 d'abril
La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum ha decidit que aquest any el concurs de cuina Llavamasterxef recupera el format presencial. Es farà dissabte 17 d'abril de 2021, de 17 a 20 h, en els jardins del restaurant Vil·la Minerva de Llavaneres. Hi ha quatre premis de 100 euros i és obert a tothom. La participació pot ser individual o en grups d'un màxim de tres persones. A més, hi ha dues modalitats: júnior i adults. Podeu consultar les bases aquí. L'any passat, el Llavamasterxef es va fer de manera virtual i al novembre, a causa de la pandèmia.
Categories de participació i premis
S’estableixen dues categories i quatre premis de 100 € repartits de la següent manera:
a) Llavamasterxef
Adreçat al públic en general. La participació pot ser individual o en grups d’un màxim de tres persones, dues de les quals han de ser més grans de 16 anys.
S’hi estableixen tres premis:
- 1r premi: Plat estrella (100,00 €)
- 2n premi: Plat de Pèsol garrofal (100,00 €)
- 3r premi: Les bones postres (100,00 €)
b) Llavamasterxef júnior
Adreçat a infants fins a 15 anys. L'equip ha d'estar format per tres persones, dues de les quals han de ser necessàriament infants d'edat igual o inferior a 15 anys. S’estableix un únic premi:
- 4t Premi: Llavamasterxef Jr (100,00 €)
Barems
- 1a prova: Plat estrella. Cada participant haurà de portar el seus propis estris i ingredientsper poder lluir-se i elaborar els seu "plat estrella" amb un límit de temps. Perquè el platentri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i delsingredients emprats.
- 2a Prova: Plat amb Pèsol garrofal. L'organització subministrarà els pèsols als participants. L'equip, lliurement, a partir de receptes i materials propis, haurà de preveure i portar els ingredients necessaris i els estris de cuina per elaborar el plat amb un límit de temps. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb l’explicació detallada de la recepta i dels ingredients emprats.
- 3a Prova: Les bones postres. Es tracta d’una dolça creativitat en mans dels concursants, que també hauran de portar els ingredients i els estris necessaris per elaborar el plat amb un límit de temps. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i dels ingredients emprats.
Inscripció i termini
- La inscripció al concurs és gratuïta i es podrà tramitar aquí fins dijous 15 d’abril de 2021 a les 8 h del matí.
- Els concursants s’hauran de presentar a les 16.30 h del dissabte 17 d’abril de 2021 al restaurant Vil·la Minerva i s’hauran d'identificar amb el número d’inscripció.
- Un jurat format per persones relacionades amb el món de la restauració i del Pèsol garrofal de Sant Andreu de Llavaneres emetrà el veredicte, que es farà públic diumenge 18 d'abril de 2021, a les 12.30 h, en el parc del Primer d’Octubre, amb motiu de la 21a Festa del Pèsol.