X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres aprova definitivament la nova ordenança de circulació
El text regula l'ús dels patinets elèctrics

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres té en vigor la nova ordenança de circulació. Entre altres aspectes, aquesta normativa regula l'ús dels patinets elèctrics,. que formen part dels anomenats Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). La seva presència a la via pública ha crescut de manera exponencial durant els darrers mesos i amb la nova ordenança es vol deixar clar què està permès i què no com a conductors d'un patinet elèctric. Un dels aspectes més destacats és que l'edat mínima permesa per circular amb un vehicle de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes són els 15 anys.

Per explicar la nova normativa viària als joves, que són els principals usuaris dels patinets elèctrics, la Regidoria d'Educació i la Policia Local van programar un cicle de xerrades a l'Institut Llavaneres. Les xerrades van anar a càrrec dels agents de la Policia.

A més de la definició detallada de tots els aspectes relacionats amb el trànsit de vehcicles, el nou text normatiu inclou un quadre d'infraccions i sancions de circulació. Aquí podeu consultar l'anunci de l'aprovació definitiva de l'ordenança.

Diputació de Barcelona
^