X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.02.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les platges de Llavaneres renoven el segell de 'viatge segur'
És una de les apostes adquirides a través del Compromís Biosphere

Les platges de Llavaneres han renovat el segell Safe travel. La renovació d'aquesta distinció és automàtica en obtenir el Compromís Biosphere. És un segell que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la covid-19.

L'aposta per aquests segells de qualitat turística és una acció conjunta entre Turisme de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el World Travel & Tourism Council. En l'àmbit comarcal, hi treballa el Consorci de Turisme del Maresme. Més informació, aquí.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme agraeix el suport, tant de les administracions supramunicipals, com de la resta de regidories del consistori que hi han col·laborat. "És un projecte molt transversal", destaca la regidora Teresa Vidal.

Segell 'Safe travel'

Platja de les Barques | Sant Andreu de Llavaneres
Platja de l'Estació | Sant Andreu de Llavaneres
Platja del Balís | Sant Andreu de Llavaneres

NOTA: el segell està en tràmit de certificació pel que fa a l'Oficina de Turisme de Llavaneres.

Més info: Visita Llavaneres

Segell safe travel

Diputació de Barcelona
^