X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.02.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La reactivació socioeconòmica de Llavaneres, a debat
Durant tot el mes de febrer s'estan portant a terme taules de diàleg amb diversos agents socials i econòmics

La Regidoria de Promoció, Empresa, Comerç i Turisme està portant a terme, avui dimecres 16 de febrer, les taules de treball presencials del Pla de reactivació econòmica de Sant Andreu de Llavaneres. La jornada ha començat amb una taula dedicada al sector primari -que en el cas de Llavaneres està liderats per les hortes de pèsol i per la planta ornamental-. Ha donat pas a un debat sobre la situació dels sectors immobiliari i de la construcció.

El pla de reactivació econòmica inclou trobades i entrevistes amb tots els sectors. Es van engegar a primers de febrer. De moment, ja s'ha entrat en contacte amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i també s'ha mantingut una trobada amb l'arquitecte municipal. Just ahir es va portar a terme la taula social, amb representants de Càritas i Creu Roja.

Les properes trobades reuniran representants dels sector de la innovació i l'emprenedoria, del Port Balís, la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (Fagem), del món de l'esport, del comerç, la restauració i les pastisseries de Llavaneres.

La idea és que tots els sectors econòmics puguin participar en l'elaboració del pla i que aquest ofereixi una vessant molt pràctica d'accions a desenvolupar per al creixement socioeconòmic del municipi, sobretot tenint en compte la problemàtica que els agents socials i econòmics han hagut d'afrontar a causa de la pandèmia.

Primeres passes

El Pla de reactivació socioeconòmica de Sant Andreu de Llavaneres té com a repte afrontar i superar els efectes de la covid-19. Finançat per la Diputació de Barcelona, l'està portant a terme l'empresa J3B3. Les feines van començar a finals d'any amb una programació d'entrevistes telefòniques.

Trobada

Trobada

Diputació de Barcelona
^