X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, seu de les jornades de ports esportius i turístics de Catalunya
S'han inaugurat aquest matí a les instal·lacions del CN El Balís

La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, Teresa Vidal, ha assistit avui a l'acte inaugural de les Jornades Tècniques de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), que s'han inaugurat aquest matí al Port Balís de Llavaneres. A la cloenda, que es farà demà, hi assistirà l'alcalde, Nani Mora.

Jornades al CN El Balís

En la seva intervenció, la regidora Vidal ha destacat l'esperit d'acollida que ha tingut sempre la vila de Llavaneres i ha explicat que, precisament, l'eslògan institucional aposta per aquest esperit de 'compartir' el privilegi de viure, visitar o gaudir dels espais i de les instal·lacions de Llavaneres, com ho és el port.

"El port Balís dona vida al municipi i a tota la comarca, sempre implicat amb les activitats que proposa l'Ajuntament i les entitats comarcals, com ara el Consorci de Turisme Costa Barcelona Maresme. Com a regidora de Turisme i com a consellera comarcal, només tinc paraules d'agraïment per la seva tasca i per la seva aposta per un turisme de qualitat", ha assegurat la regidora.

A la foto, d'esquerra a dreta, Albert Beltran, president de l'Associació Catalana de Ports; Teresa Vidal, regidora de Llavaneres, i Fran Ripoll, president del CN El Balís.

Diputació de Barcelona
^