X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres renova la certificació Biosphere per les platges i per l'Oficina de Turisme
És un reconeixement al turisme modern i sostenible

La qualitat de les platges de Llavaneres i el projecte d'Oficina de Turisme han estat reconeguts pel Sistema de Turisme Responsable de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR) amb el segell Biosphere 2021. Es tracta d’un segell de turisme sostenible que té com a objectiu fomentar un model inclusiu, obert, modern i respectuós amb el medi ambient i amb diferents àmbits socials. La platja de les Barques, la de l'Estació i la del Balís renoven el segell de qualitat que ja han tingut els darrers anys. Pel que fa a l'Oficina de Turisme, es recupera el distintiu, que ja es va obtenir l'any 2018. Fins ara no s'havia tornat a sol·licitar perquè l'oficina va estar tancada durant dos anys per obres i per la pandèmia. La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Llavaneres va assistir a l'acte de lliurament dels distintius de la comarca del Maresme, que es va celebrar dijous 5 de maig, a Santa Susanna. Aquí podeu veure els diplomes. Des de l'Ajuntament també volem reconèixer el distintiu Biosphere 2021 que ha obtingut el CN El Balís.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l'any 2017 i, a la comarca, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s'hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

Biosphere

Informació relacionada
Les tres platges de Llavaneres, Can Masriera, el Club Nàutic el Balís i l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament renoven aquest distintiu
A més de les platges i de l'Oficina de Turisme, també es premien el port Balís i la casa de colònies Can Masriera
Instal·lats contenidors de selectiva a la platja de Llavaneres en compliment del segell Biosphere
Llavaneres, compartim privilegi amb respecte
Diputació de Barcelona
^