X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Denúncies per consum d'alcohol i substàncies estupefaents al carrer
La Policia Local denuncia també tres menors per llençar pedres des del Mirador

La Policia Local de Llavaneres té en marxa els tràmits per sancionar vuit persones per consum d'alcohol a la via pública. Els fets van passar dissabte de matinada. Els veïns van trucar a la Policia pels sorolls que ocasionaven. Els agents van identificar-los i van aixecar vuit expedients sancionadors. Segons la nova ordenança de civisme i convivència ciutadana, aquests fets són faltes que poden arribar als 750 euros de multa.

Entre les persones identificades, dissabte passat, hi havia una menor d'edat, per la qual la Policia va haver de requerir la presència dels pares. A més de consum d'alcohol, els agents van detectar tinença de substàncies estupefaents, un fet que serà sancionat d'acord amb la Llei Orgànica 4/2015 de Seguretat Ciutadana. Durant les darreres dues setmanes, la Policia Local ha aixecat actes a altres persones per tinença i consum de drogues a la via pública.

Pedres des del Mirador

A aquestes denúncies per consum d'alcohol i substàncies estupefaents a la via pública, s'hi han d'afegir d'altres interposades pels agents de la Policia Local en diferents punts del municipi. Un dels casos més destacats va passar al Mirador justament diumenge passat. La Policia ha identificat tres menors com a pressumptes autors del llençament de pedres a les cases que hi ha just a sota. El cos de seguretat municipal estudia quines accions emprendrà contra aquests menors, que van estar a punt de causar danys personals als veïns.

Diputació de Barcelona
^