X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Dues empreses de Llavaneres, al Viridalia 2022
La mostra del sector ornamental del Maresme se celebra els dies 8, 9 i 10 de juny

Les empreses de Llavaneres Planteles Lloveras i Sala Graupera participaran en el Viridalia 2022, la cita que uneix les principals empreses del sector ornamental del Maresme amb el repte donar-lo a conèixer i posar-lo en valor. El Viridalia 2022 se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juny, de 9 a 18 hores. La mostra torna amb energies renovades després d'una pausa obligada per la pandèmia. 

De nou, els professionals tindran l'oportunitat de visitar les empreses més rellevants del sector ornamental de la comarca. Enguany hi participen novament dues empreses de Llavaneres, Platetes Lloveras i Sala Graupera, que obriran les portes de les seves instal·lacions per mostrar com treballen i quina és la seva oferta de producte ornamental. Viridalia és una iniciativa de l'Associació d'Agricultors Viveristes de Barcelona. Aquí podeu descarregar el programa de la mostra.

Ruta modernista per als visitants a Llavaneres

Durant els tres dies de mostra, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme ofereix a tots els inscrits la possibilitat de realitzar una visita guiada gratuïta pels edificis del Modernisme a Llavaneres. Aquest és el formulari per apuntar-s'hi.  

D'altra banda, la Regidoria convida el comerç local a guarnir els aparadors dels seus establiments amb flors, com a mostra de suport a les empreses locals participants en el Viridalia, i perquè els visitants en gaudeixin durant l'estada a Llavaneres. 

Viridalia i Viles Florides

Viles FloridesAquest 2022, Viridalia compta amb el suport i la col·laboració de Viles Florides. Aquest certamen, que valora i distingeix els municipis amb millors iniciatives verdes, contribueix a una major proximitat entre els productors i comercialitzadors de planta i els seus usuaris. Una iniciativa que contribueix a la cohesió del sector en benefici de l’entorn i dels qui l’habitem. De fet, el programa del Viridàlia 2022 es va donar a conèixer el passat divendres 20 de maig al V Fòrum de Viles Florides, celebrat a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). 

Més informació del Viridalia 2022, aquí.

Viridalia 2022

Diputació de Barcelona
^