X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Apunta't a la Baixada d'andrňmines 2022!
AVÍS | La Baixada d'andrňmines 22 s'ha suspčs per manca d'inscrits

Llavaneres organitzarà la Baixada d'andròmines durant la Festa Major de La Minerva. Prepareu la vostra andròmina i inscriviu el vostre equip! Teniu temps fins al 8 de juliol, emplenant aquest formulari. Els equips han d'estar formats per un mínim d'una persona i un màxim de sis. Els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult i els participants d'entre 13 i 17 anys hauran de presentar l'autorització dels pares o tutors legals. 

El proper 17 de juliol teniu una cita amb l'originalitat i la destresa. Es tracta de la Baixada d'andròmines, una activitat festiva sense ànim de competició que no premiarà la velocitat dels vehicles. Per poder-hi participar, cal construir una andròmina funcional i enginyosa que permeti fer el recorregut amb la màxima seguretat i diversió. 

La sortida es farà a les 18 h des del passeig de la Riera amb el camí de Can Pi, i l’arribada serà al mateix passeig de la Riera amb la confluència del carrer Garbí: un recorregut d’uns 435 metres lineals. Una hora abans, a les 17 h, totes les andròmines participants hauràn de passar la verificació per poder concusar.

Quins són els requisits per participar-hi?

L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys. Els participants menors d’edat, fins a 12 anys, han d’anar acompanyats d’un adult. De 13 a 17 anys han de portar l’autorització signada per la mare, pare o tutor legal.

Les andròmines han de ser fabricades per l’equip inscrit. No es poden fer servir vehicles prefabricats o comercialitzats, s’han de desplaçar amb l’ajuda de rodes i han de tenir un sistema de direcció i frenada.

Es premiarà l’andròmina més original, la més ben decorada, la que respecti el medi ambient amb la utilització de materials reciclats, la que estigui decorada amb alguna temàtica local, i l'originalitat del vestuari de l’equip.

Per poder prendre part de la Baixada d'andròmines 2022 cal inscripció prèvia: teniu temps fins al divendres 8 de juliol. En els següents enllaços trobareu el formulari, l'autorització i les bases; també us hi podeu apuntar presencialment en el Casal Jove, de dimarts a dissabte, de 16 a 20 hores. 

Aquí podeu consultar l'anunci oficial d'aprovació de l'activitat.

 El rètol 

Baixada andròmines 2022

Diputació de Barcelona
^