X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ets jove i fas vida a Llavaneres...?
Necessitem escoltar la teva veu per elaborar el Pla Local de Joventut del poble

La Regidoria de Joventut de Llavaneres està treballant en el nou Pla Local de Joventut 2024-2027. Per fer-ho és imprescindible conèixer la realitat dels i de les joves de Llavaneres, per això hem preparat una enquesta. Si ets jove i fas vida a Llavaneres, volem sentir la teva veu: fes-la arribar amb aquesta enquesta.

 Què és un Pla Local de Joventut? 

El Pla Local de Joventut 2024-2027 és un document que recollirà les línies de treball de l’Ajuntament de Llavaneres en matèria de joventut durant l'actual mandat. 

Aquest instrument serà el resultat d'un procés estratègic que pretén facilitar una intervenció transformadora amb joves a mitjà i llarg termini. És, per tant, una eina de planificació estratègica de les polítiques locals de Joventut.

 Les fases del pla de treball 

L'elaboració del nou document, que es treballa amb la Fundació Ferrer i Guàrdia, té quatre fases: diagnosi, disseny, implementació i avaluació.

Actualment, es treballa en la fase diagnosi per recollir les opinions de les persones joves de Llavaneres. Per dur a terme aquest procés és imprescindible conèixer la realitat de les persones joves del municipi. Per això hem preparat una enquesta, que s'adreça a joves de 12 a 29 anys, perquè ens facin arribar les seves opinions i incorporar-les al nou Pla Local de Joventut.

El procés preveu realitzar més de 300 enquestes, amb la col·laboració de l'Institut Llavaneres, per obtenir una mostra prou representativa del col·lectiu juvenil local. Aquesta fase culminarà amb unes jornades participatives. En aquestes trobades presencials, els participants podran avaluar els recursos per a joves del municipi i fer propostes per millorar-los o crear-ne de nous.

Un cop completada la primera fase del procés, s’iniciarà el disseny de les accions que han de donar resposta a les necessitats i potencialitats juvenils expressades durant la diagnosi.

 ACCÉS A L'ENQUESTA 

Cliqueu aquí per respondre l'enquesta.

Pla de Joventut

Contacteu amb la Regidoria de Joventut joventut@ajllavaneres.cat

93 702 36 00

    Diputació de Barcelona
    ^