Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Felicitació a nou efectius policials per la recerca d'una persona gran desapareguda
S'ha fet una recepció per recončixer l'operatiu policial que les policies locals de Llavaneres i Sant Vicenç van portar a terme el passat mes de desembre
L'alcalde de Llavaneres, Ŕlex Neira, i l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, han felicitat oficialment els agents de les dues policies locals que el passat 20 de desembre van participar en les tasques de recerca d'una persona gran afectada de demčncia senil severa, que havia desaparegut.

En la trobada, que es va celebrar dijous 25 de gener a la sala de juntes de l'ajuntament de Llavaneres, es va lliurar una carta d'agraïment als agents; a l'escrit se'ls reconeix i agraeix la feina feta en aquella operació policial. En concret, se'n destaca la rapidesa en l'actuació i la coordinació amb la resta de cossos policials. De la Policia Local de Llavaneres s'han reconegut set efectius (el cap, un caporal, quatre responsables de torn i dos agents); i de la Policia Local de Sant Vicenç, dos efectius. A l'acte oficial també hi va assistir el regidor de Governació de Sant Vicenç de Montalt, Javier Granados.

De l'operatiu de recerca d'aquell 20 de desembre, l'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, ha destacat que en el moment que es va constituir el gabinet de recerca es va demanar als agents de la Policia Local de Llavaneres que gaudien d'un dia de festa, que s'incorporessin a la feina per formar part del dispositiu. "Era important incorporar-los al dispositiu pel seu coneixement de territori i tots, sense excepció, van accedir-hi de manera immediata. Aquest és un valor que demostra que ser policia és una feina de vocació i de servei públic", ha declarat l'alcalde.

Felicitació als agents de la Policia

Diputació de Barcelona
^