Portada Àrea de Serveis Centrals Economia Oficina d'Atenció al Ciutadà
Botó que mostra/amaga menú lateral
Oficina d'Atenció al Ciutadà

HORARI

Matins, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14h

Avís: mentre duri la situació originada per la Covid-19, l'OAC només atendrà presencialment amb 'cita prèvia' que podeu sol·licitar aquí.

L'OAC està situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Llavaneres i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis. L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenció al ciutadà, és evitar als veïns desplaçaments innecessaris pels diferents departaments de l'administració municipal. El personal de l'OAC fa d'intermediari entre aquestes àrees i el ciutadà.

FUNCIONS

Entre les funcions més importants que desenvolupa l'oficina, hi ha la coordinació del registre d'entrada i sortida de documents i tot allò relatiu al padró municipal: altes i baixes, certificats d'empadronament, canvis de domicili... Igualment, l'OAC tramita les altes o els canvis de titular del servei municipal de l'aigua, així com les altes i les modificacions del cadastre. Aquí podeu consultar l'apartat de tràmits.

L'oficina d'atenció al ciutadà també és un punt de compra de diferents abonaments i tiquets -per a la piscina i l'autobús-, i de pagament, amb el 30% de descompte, de multes de trànsit o de zona blava. La compulsa de fotocòpies, l'alta en el cens d'animals domèstics o la informació per a preinscripcions a l'escola bressol municipal engreixen la llista de feines de l'OAC.

 
Diputació de Barcelona
^