Botó que mostra/amaga menú lateral
Casal Jove

DADES

MASIA DE CAN RIVIÈRE
Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 45
937023626
casaljove@ajllavaneres.cat

Visita'ns a
Facebook
InstagramSave

HORARI

De dimarts a dissabte, de 16 a 20 hores.

Dilluns i diumenge, tancat.

Casal de Joves

ACTIVITATS

Espai adreçat als joves del municipi d'entre 12 i 25 anys, on es facilita informació sobre:

• Recursos en diferents àmbits: orientació acadèmica, laboral, borsa de treball jove, formació, promoció de la salut, cultura, habitatge jove, voluntariat i lleure.

• A més, s'ofereix un servei d'utilització gratuïta d'ordinadors per a recerca d'informació a través d'Internet o per a la realització de treballs personals de l'usuari.

Presentació

Tens entre 12 i 25 anys? El Casal Jove és el teu espai, un equipament que ofereix cursos, tallers, xerrades, assessorament en ofertes educatives, reforç escolar i suport educatiu adreçat a nois/es de secundària, assessorament en ajudes als joves, recerca de feina, i molt més.

El Casal Jove disposa de diferents aules amb ordinadors, on poder estudiar, fer treballs en grup, etc. A més, és un espai on podràs passar bones estones amb els teus amics, jugant a ping-pong, a futbolí, a billar o assajant amb el teu grup de música al nostre buc d´assaig. Tot això, envoltat de jardins amb una porteria de futbol, una cistella de bàsquet i una reixa per jugar a voleibol. Us hi esperem de dimarts a dissabte en horari de 16 a 20 hores!

El Casal Jove també necessita propostes noves per seguir innovant i, per aquest motiu, hi trobareu un espai habilitat perquè hi pugueu dir la vostra en relació a possibles millores de l'equipament.

BillarCasalJove  FutbolíCasalJove   HallCasalJove  

OrdinadorsCasalJove  SofàCasalJove   MenjadorCasalJove

 

 

Save

Save

 
Diputació de Barcelona
^