Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.04.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Del 16 al 18 d'abril, Setmana d'Assessorament Acadčmic a Llavaneres
S'oferiran xerrades i un punt d'autorientació acadčmic i laboral, adreçats principalment a joves que no estan graduats

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol fer costat a les seves famílies en la recerca d'un futur acadčmic i laboral per als seus fills. Del 16 al 18 d'abril, s'oferiran diferents activitats enfocades a donar informació i assessorament que, en especial, s'adrecen a joves que no hagin finalitzat els estudis d'ensenyament secundari obligatori, l'ESO. Hi haurŕ dues xerrades i un punt d'autorientació, al Casal de Joves, on els usuaris podran cončixer millor les seves capacitats i inquietuds, i descobrir també sortides laborals i estudis alternatius.

Jornades d'orientació. Dibuix realitzat per un alumne de l'Institut LlavaneresUn dels objectius d'aquestes jornades informatives és donar a conèixer als pares i mares de joves de 16 anys o més què són els programes de qualificació professional inicial (PQPI), que s'adrecen a joves que finalitzen l'etapa de l'ensenyament secundari obligatori sense haver obtingut la titulació.També es vol informar les famílies sobre les proves d'accés a altres estudis de grau mig, així com de l'examen de lliure accés. La inscripció a aquesta prova finalitza el 16 d'abril. Tota aquesta informació es facilitarà en una xerrada dimarts 16 d'abril, a les 20 hores, al Casal de Joves. Aquesta mateixa xerrada es farà al matí, a les 11.30 hores, a l'Institut Llavaneres, adreçada als alumnes que estan cursant l'última etapa de l'ESO.

L'altra xerrada programada tindrà un caràcter molt pràctic. S'oferirà assessorament individualitzat perquè el jove, a través de les seves inquietuds i motivacions, pugui enfocar millor el seu futur, ja sigui a través dels estudis o accedint al mercat laboral. Serà dimecres 17 d'abril, a les 19.30 hores, al Casal de Joves.


Punt informatiu

A més d'aquestes dues xerrades, durant la Setmana d'Assessorament Acadèmic, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres habilitarà al Casal de Joves un punt d'autorientació telemàtic. Hi haurà diversos ordinadors disponibles perquè els joves interessats puguin conèixer l'oferta d'assessorament laboral i acadèmic que ofereix la xarxa, a través de portals com ara Barcelona Activa.

Aquestes jornades les organitzen conjuntament les regidories de Benestar Social, Ensenyament i Joventut, amb la col·laboració de l'Institut Llavaneres.


Enllaços d'interès

Per a més informació per a proves d'accés a altres estudis, visiteu el web de la Generalitat, aquí.

Informació relacionada
Diputació de Barcelona
^