Notícies
29.11.2022
Més forts que mai, Llavaneres amb La Marató de TV3
Tres propostes per a tres diumenges de desembre, els dies 4, 11 i 18: comptem amb vosaltres!

Amb un format ampliat, torna Llavaneres amb La Marató de TV3. Aquest cop no serŕ un diumenge: seran tres diumenges d'activitats. Preneu-ne nota, inscriviu-vos a les activitats de Juguem per la Marató i a la Gimcana per la Marató i col·laboreu amb la campanya solidŕria en la mesura que us sigui possible. La plataforma Llavaneres amb La Marató de TV3, que engloba entitats, consistori i veďns a títol personal, torna a activar-se per mostrar la nostra cara més solidŕria. Ajudem a recaptar fons per la investigació mčdica, aquest any per les malalties cardiovasculars. 

Jocs i vermut solidari: 4 de desembre  

La primera activitat solidària que organitza Llavaneres a favor de La Marató de TV3 arriba diumenge 4 de desembre, a partir de les 11 hores i fins a les 19 hores, a l'envelat del parc de Ca l'Alfaro. Serà tot un dia de jocs, aquí en podeu consultar les bases. Les inscripcions a Juguem per La Marató ja estan obertes: no us ho rumieu i apunteu-vos-hi aquí.

El mateix diumenge, cap a un quart d'una, a la plaça de la Vila, el grup Abbsolut de l'Escola Municipal de Música Llavaneres i els Barbuts Jazz Band participaran en un vermut solidari, a la plaça de la Vila.

Gimcana i nadales: 11 de desembre 

Una altra de les novetats d'aquest 2022 és la doble activitat que s'ha preparat per al diumenge 11 de desembre. La primera proposta començarà a les 10.30 hores des de la plaça de la Vila i és una gimcana pel poble, que posarà a prova els vostres coneixements sobre Llavaneres. Cal inscripció prèvia, aquí.

La segona proposta de diumenge 11 de desembre és una nadala itinerant que començarà a deixar-se sentir cap a quarts d'una del migdia. Haureu d'estar ben atents.


Acte central: 18 de desembre 

Diumenge 18 de desembre, d'11 a 14 hores, us esperem a la plaça de la Vila de Llavaneres amb música, venda de plantes, escacs, ball i arts&craft. Serà l'acte central de la campanya de Llavaneres amb La Marató i es farà, com sempre, el mateix dia del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio.

Del programa d'aquest acte central, destaquen els actuacions de Juanma Fernández, tenor de l'orquestra Nova de Blanes, i del cantautor Genís Mayola. També hi actuarà la Coral Minerva de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

La Regidoria de Participació Ciutadana vol agrair la col·laboració de totes les entitats, empreses i persones que faran possible aquesta festa solidària.

Més informació de La Marató de TV3 2022.

Llavaneres amb La Marató de TV3

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^