X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Dimarts
26
gener
2016
09:00h
Mostra
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Inauguració del Mercat de la Flor i el Jardí
Mercat de flor, planta, alimentació relacionada i tota mena de decoració, estris i complements per al jardí

Mercat amb parades d'exposició i venda de:
PLANTA I FLOR ORNAMENTAL
ART FLORAL
JARDÍ
PAISATGISME
EINES  I NOVES TECNOLOGIES DEL JARDÍ
COMPLEMENTS DE JARDINERIA
MOBILIARI DE JARDÍ I BRICOLATGE ESPECIALITZAT
PISCINA
SOSTENIBILITAT VERDA
HORTA
PLANTER
SWFF (SLOW FLOWER FOOD)
FORMACIÓ

Neix amb la intenció d'arribar a ser un gran esdeveniment, referent i professional del sector verd a Sant Andreu de Llavaneres, al Maresme i a Catalunya.
El mercat mensual pretén esdevenir la plataforma per comunicar la realitat del nostre poble sobre la producció de la planta ornamental amb grans exportadors d'aquest sector i així situar a Sant Andreu de Llavaneres al mapa, tot atraient a la població local, a la del Maresme i a la d'arreu, dinamitzant així la resta del comerç local i garantint l'èxit de vendes del comerç km0 de la població, aprofitant el fet que els diumenges tenim obert al públic.
El mercat concentrarà l'oferta comercial del sector de la flor i el jardí, amb zones temàtiques que inclouran els diferents continguts de la jardineria, el paisatgisme, la planta ornamental, l'art floral, les eines i les noves tecnologies de la jardineria, els  complements, el mobiliari del jardí i bricolatge especialitzat, la piscina, la sostenibilitat verda, l'horta, el planter, el SWFF (slow flower food), la formació... tot el que inclou el sector, amb activitats especials puntuals, temàtiques com Nadal, xerrades, premis i exhibicions.
De fàcil accés i aparcament, s'establiran condicions especials per assegurar una bona mobilitat i rotació d'estacionament; una eficaç càrrega i descarrega dels expositors i dels compradors, una confortable estada als visitants i clients i es crearan noves senyalitzacions per orientar la fàcil arribada i accés.

Lloc Passeig de Jaume Brutau
Organitza Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme
Tipus d'acte Mostra
Diputació de Barcelona
^