X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'addicció a les noves tecnologies, a debat
És el tema que tractarà avui l'Escola de Mares i Pares de Llavaneres

Escola de mares i paresL'Escola de Mares i Pares continua endavant amb l'activitat. Ara ja prepara la sessió del mes d'abril, que arriba el dia 21 amb un tema de molta actualitat. El taller de famílies posarà a debat l'addicció a les noves tecnologies en nens i joves. La xerrada anirà a càrrec de la psicòloga Ingrid Donoso i es farà, com sempre, a partir de les 19.30 hores al Casal de Joves de Llavaneres.

Save

Es tracta d'una xerrada orientada a les famílies de nois i noies adolescents que tractarà d'ajudar-los a entendre què són les addiccions tecnològiques, com prevenir-les i com aconseguir que els seus fills i filles en facin un bon ús.

L´Escola de Mares i Pares és un cicle de xerrades que s'adreça a famílies amb fills i filles d'entre 12 i 18 anys. Proposa mensualment una sessió informativa sobre una temàtica diferent. Un dijous al mes, a les 19.30 hores, al Casal de Joves.

Properes sessions

A més de la sessió del mes d'abril, encara hi ha dues xerrades per endavant: al maig es farà una sessió de valoració de l'Escola de Mares i Pares, i al juny es recuperarà una sessió que es va haver d'ajornar per qüestions d'agenda. Es farà el 16 de juny i tractarà el tema de les relacions abusives entre joves.

Inscripcions obertes aquí.

Informació relacionada
Dijous, 28 de gener de 2016
Detecció i prevenció de relacions abusives entre joves
Es farà el proper dijous 28 de gener i el tema són les relacions abusives
Diputació de Barcelona
^