X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.06.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Encenem la flama!
La flama olímpica arribarà per mar a les 19 hores a la platja de Llavaneres, divendres 1 de juliol, i els rellevistes la portaran fins el peveter, que se situarà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Olimpíades Populars 2016Compte enrere per a l'inici de les Olimpíades 2016, les novenes de la història de Llavaneres. Com cada quatre anys, el poble està a punt per viure una quinzena intensa d'activitat esportiva. Els veïns faran pinya al voltant del seu barri en les diferents competicions. Les Olimpíades s'inauguren aquest divendres 1 de juliol. A les 7 de la tarda, la flama olímpica arribarà per mar a la platja de Llavaneres. Els rellevistes la pujaran fins el peveter, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, on entitats i participants l'esperaran. Aquest any i en reconeixement als seus darrers èxits esportius, les encarregades d'encendre'l seran Alba Hidalgo i Clàudia Luna. De l'1 al 10 de juliol, més de 300 esportistes competiran per defensar el color del seu barri i aconseguir medalles i trofeus. La marxa nocturna, el pàdel o el dòmino són algunes de les propostes que més interès han suscitat. El dia 10 se celebrarà la cloenda d'aquests novens jocs olímpics amb una festa a la plaça de la Vila.

Tota la informació, en el programa de les Olimpíades.

Save

Save

Save

Save

La flama olímpica arribarà per mar a la platja de Llavaneres a les 7 de la tarda. El regidor d'Esports, Emili Minguell, la recollirà i donarà pas a l'encesa de la torxa, per al seu trasllat, a càrrec dels rellevistes olímpics, fins el centre de la vila, on s'encendrà el peveter. Els Batubanyuts seran els encarregats aquest any d'amenitzar l'arribada de la torxa.

Paral·lelament, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat haurà començat la festa, amb exhibicions i demostracions a càrrec d'entitats esportives de la vila. A partir de les 7 de la tarda, el públic assistent podrà gaudir d'exhibicions de patinatge artístic, de taekwondo i de ball de Bollywood.

L'encesa del peveter està prevista cap a les 20 hores. Una comitiva integrada per participants olímpics organitzats per barris tot acompanyaran la torxa en el tram final del recorregut. Serà l'inici de dues setmanes intenses d'esport i diversió. Fins al 10 de juliol, hi ha moltes propostes per a tots els públics.

La Comissió Olímpica fa una crida a la participació ciutadana. Tothom és convidat aquest divendres 1 de juliol a la cerimònia d'obertura dels jocs olímpics de Llavaneres!

Informació relacionada
Recordem amb imatges les cerimònies d'inauguració i cloenda i algunes de les proves esportives
Llavaneres acomiada les Olimpíades Populars 2016 amb ganes de més esport
Diumenge, 10 de juliol de 2016
Aquest cap de setmana arriba una de les proves amb més participants: la caminada nocturna (divendres 8, a les 22 h)
Tothom convocat diumenge 10 de juliol (18.30 h), a la plaça de la Vila, per acomiadar deu dies d'Olimpíades Populars
Dissabte, 2 de juliol de 2016
3a Cursa Nocturna Popular
Divendres, 1 de juliol de 2016
Consulta les hores i els dies de les competicions
Per donar a conèixer al món les Olimpíades Populars 2016, l'Ajuntament de Llavaneres presenta un vídeo promocional que demostra la implicaió de la gent del poble amb l'esport
Ampliem el termini per inscriure's fins al 23 de juny
L'1 de juliol tindrà lloc la cerimònia inaugural i el 10 de juliol es farà la cloenda
L'autor és Martí Planas, de 12 anys, que ha estat el guanyador del concurs de dibuix per triar la mascota olímpica
Es convoca un concurs adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys; hi ha temps per participar-hi fins a l'1 d'abril
Ja s'ha constituït la comissió organitzadora
Es convoca una reunió dijous 18 de febrer, al vespre, a la sala de plens
Diputació de Barcelona
^