X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.09.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Més seguretat, millor senyalització
La Regidoria de Mobilitat ha portat a terme un seguit d'actuacions en diferents punts de la vila

Més Mobilitat, més LlavaneresLa Regidoria de Mobilitat fa repàs de les darreres actuacions que ha portat a terme seguint l'objectiu de millorar la circulació de persones i vehicles i d'aconseguir un poble amb una mobilitat més segura i eficient.

Save

Save

Avinguda de Sant Andreu-pg de la Riera

Polsador
Polsador

S'ha desplaçat el polsador del semàfor que permet creuar l'avinguda de Sant Andreu, des del pont de la Riera, per fer més segur l'accés dels usuaris, que són principalment alumnes, famílies i personal de l'Escola Serena Vall. El polsador s'ha col·locat a l'interior del pont i s'hi ha col·locat un senyal que explica de manera pedagògica el seu funcionament. Es tracta de prémer el botó, esperar a què el semàfor es posi de color verd i aleshores creuar la carretera.



Carrer Barcelona

Carrer Barcelona
Carrer Barcelona

L'Ajuntament ha senyalitzat el carrer Barcelona, que recentment ha estat asfaltat a càrrec dels veïns -com ja va passar al carrer Mare de Déu de Montserrat mesos enrere-. Ara hi ha pendent la col·locació d'alguns punts de llum. 





Riera de l'Avall

Riera de l'Avall
Riera de l'Avall

Aquesta via, entre la Cornissa i l'avinguda del Mirador, ha passat a ser d'un sol sentit de circulació. Des d'ara, els vehicles només hi poden pujar. La baixada s'ha de fer pel carrer Salvador Espriu. L'amplada de la via no permetia els dos sentits de circulació.





Carrer del Doctor

Carrer del Doctor
Carrer del Doctor

En aquest cas, s'ha portat a terme una campanya per evitar que els vehicles estacionin al carrer. S'havia detectat un increment notable de motos i ciclomotors estacionats a les voreres que perjudicava el pas dels vianants.

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^