X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'escola Jaume Llull estrena aparcament de motos
A més s'han pintat nous passos de vianant al carrer Alzina i i s'ha reubicat l'estacionament a Can Amat

Nou aparcament de motos davant l'escola Jaume Llull  Passos de vianants del carrer Alzina  Canvi ubicació aparcament de Can Amat  

L'Àrea de Mobilitat ha fet diverses millores en diferents punts del municipi. Tal com havia sol·licitat la direcció de l'escola Jaume Llull, s'ha habilitat un aparcament nou molt a prop de la porta d'entarda al centre. A més a més s'ha pintat l'estacionament de vehicles i s'ha repintat la parada de l´autobús.

Per altra banda, a la zona del carrer Alzina, entre el camí de la Masia i el pont de l'autopista, s'han pintat sis passos de vianants nous i places d'estacionament de vehicles. També s'han col·locat alguns rètols del carrer que no hi eren.

Finalment a l'avinguda de Can Amat, s'ha reordenat l'estacionament i s'ha reubicat a la banda de mar. També s'han pintat dos passos de vianants nous perquè donin servei a l'escola bressol. D'aquesta manera es facilita que els vianants que provenen de la vorera del passeig Joaquim Matas puguin creuar l'avinguda de Can Amat. A més a més, s'ha pintat un altre pas de vianants nou al davant de la porta de l'escola bressol.

Diputació de Barcelona
^