Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Pla Educatiu de Vila (PEV) es posa en marxa
Primera reunió de la comissió tècnica que s'ha constituït per impulsar el projecte a Llavaneres

El Pla Educatiu de Vila (PEV) és un instrument estratègic i participatiu per fer possible el concepte de ciutat educadora i que entén que educar és un repte de tota la ciutadania. Per això el punt de partida del projecte és que l'educació va més enllà de l'escola i que és un procés que dura tota la vida. Per tant, es busca la implicació i el compromís dels llavanerencs i llavanerenques amb l'educació.

Actualment el PEV es troba en una fase de diagnosi, una primera etapa que culminarà amb la jornada de presentació del PEV, el dissabte 19 de novembre, per a la qual ja us podeu inscriure AQUÍ.

Aquesta jornada, a més d'explicar en què consisteix exactament el PEV a tots els assistents, també vol ser un punt de trobada per a totes aquells que vulguin implicar-se i participar en el debat de com podem fer una vila més compromesa amb l'educació. Tothom hi té cabuda, tant de manera indivudual com col·lectiva, a través de les entitats que ja treballen a Llavaneres. 

Per què és important que Llavaneres tingui un PEV? D'una banda, perquè l'educació és una eina fonamental en la construcció d'una societat millor en la lluita contra l'exclusió i les desigualtats socials, perquè gràcies al procés s'afavoreixen dinàmiques generadores de sentit de pertinença a la vila, es fomenta la implicació dels agents educatius i es reforcen els vincles entre la ciutadania i, en definitiva, es promou la participació, el sentit de ciutadania i s'enforteix la democràcia.

Informació relacionada
Es farà dimecres 8 de maig, a les 17 hores, a l'escola Serena Vall
El Grup Impulsor del PEV es posa a treballar
Dissabte, 14 de gener de 2017
Dissabte, 19 de novembre de 2016
Fem de Sant Andreu de Llavaneres una vila educadora
Què són els Projectes Educatius de Ciutat (PEC)?
CiU i PP s'oposen a assumir els compromisos amb el procés del pressupost participatiu
Diputació de Barcelona
^