X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Finalitza amb èxit una nova edició del programa de voluntariat Interconnectats

Per mitjà d’aquest projecte, pioner a la zona, joves estudiants del poble donen classes d’informàtica a la gent gran. Des de l’Ajuntament es destaca l’increment de participació en la segona edició del programa.

El projecte de voluntariat Interconnectats, que posa en contacte alumnes de batxillerat amb gent gran, ha tancat amb èxit la seva segona edició. L’Interconnectats,iniciat a finals del 2016, consisteix en el fet que, de manera voluntària, els alumnes de primer de batxillerat de l'IES Llavaneres donen classes d'informàtica, mòbils i tauletes tàctils a la gent gran.

Per part de l’Ajuntament, la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Gemma Martín, destaca que “el programa Interconnectats és un projecte innovador i únic a la zona que, en la seva segona edició, ha tingut molt bona rebuda i ha registrat un increment de participació, aconseguint la creació de més grups de treball”.

Un cop finalitzades les classes, els alumnes voluntaris que han participat al programa poden acudir a la consergeria de Ca l’Alfaro a recollir el certificat de participació que els atorga l’Ajuntament.

L’Interconnectats és un dels tres projectes de voluntariat que actualment s’estan desenvolupant a Llavaneres, juntament amb el reforç de Càritas i el projecte Kedem, on joves voluntaris visiten una de les residències del poble.

Diputació de Barcelona
^