X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine a donar sang a Ca l'Alfaro!
Aquells que ho desitgin podran donar sang aquest diumenge 18 de juny, de 10 a 14 hores.

Per donar sang, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Els veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres estan cridats a demostrar, un cop més, la seva faceta més solidària i altruista el proper diumenge 18 de juny. La vila s’implicarà activament un any més en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits i que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 10 a les 14 hores a Ca l'Alfaro (Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 27). Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades. Per tot plegat, el consistori fa una crida als llavanerencs i llavanerenques a participar activament aquest diumenge 18 de juny d’aquesta donació solidària de sang.

Donació sang Llavaneres

Diputació de Barcelona
^