X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El programa de voluntariat Kedem continuarà i creixerà l'any vinent

Tres voluntàries del projecte Kedem són entrevistades a Ràdio Llavaneres i Ràdio Arenys de Mar per parlar de la seva experiència com a participants d’aquesta iniciativa solidària.

Projecte Kedem 1

El programa de voluntariat Kedem, que té com a objectiu apropar els joves al voluntariat i posar-los en contacte amb la realitat de les persones grans que viuen en una residència, continua obtenint resultats satisfactoris i preveu créixer de cara a l’any vinent. La iniciativa consisteix en què joves de la vila visiten dos cops per setmana i ofereixen suport i companyia a gent gran que viu en una residència i que actualment compta amb un baix suport familiar.

Un cop tancada l’edició 2017, que es realitza a través d’un conveni de col•laboració entre la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament i Càritas Diocesana, el consistori vol donar continuïtat al projecte i ampliar-lo a altres residències del municipi que vulguin participar en el programa.  

Una experiència vital per als joves de la vila

Aquest 2017, un total de 5 joves d’entre 17 i 18 anys de Sant Andreu de Llavaneres han participat en aquesta edició del programa realitzant 4 mesos de voluntariat. Concretament, han visitat i donat suport a avis i àvies que resideixen a la Residència La Loval, ubicada al municipi.  

Els estudiants han valorat molt positivament l’oportunitat de realitzar una tasca solidària com aquesta i molts asseguren que continuaran visitant-los per mantenir els vincles creats i la relació d’amistat. Precisament, tres d’aquests joves van explicar aquest dimarts la seva experiència en una entrevista a Ràdio Arenys de Mar.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a la Residència La Loval i als joves participants la seva implicació en el projecte.

Diputació de Barcelona
^