X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament adquireix un vehicle elèctric per a la Policia Local

La motocicleta, subvencionada en part per la Diputació de Barcelona, és lliure de contaminació acústica i no emet residus nocius per a l’atmosfera.

MotoLlavaneres

Amb l’objectiu de seguir treballant en la promoció de la mobilitat tova i la reducció d’emissions de CO2, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha comprat recentment una motocicleta  elèctrica destinada a la Policia Local. L’adquisició d’aquest mitjà de transport ha anat a càrrec de l’Ajuntament i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per fer front a una part de la despesa.

El vehicle en qüestió – Silence, model 202, amb una cilindrada de 125 c.c.-, permetrà a la Policia Local de la vila desenvolupar les seves tasques contribuint, alhora, a la reducció d’emissions contaminants, ja que no emet CO2 ni fa soroll. L’alcalde Joan Mora destaca la importància d'aquesta adquisició "per l'efecte exemplificador que suposa” i l’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per “seguir fent algunes passes en la millora de la lluita contra el canvi climàtic".

Diputació de Barcelona
^