Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
28
març
2008
19:30h
Exposició
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Inauguració de l'exposició "Firenze" de Santi Estrany
Exposició de pintures de l'artista Santi Estrany (Mataró 1923) dedicada a la ciutat de Firenze (Itŕlia).

Santi Estrany i Castany és nascut a Mataró l´any 1923. És Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Belles Arts i Pèrit Industrial. Ha emprat 45 anys de dedicació a l´ensenyament en centres secundaris, formació professional, instituts de batxillerat i universitaris. És professor titular de la Universitat Politècnica de Catalunya (Enginyers Industrials Superiors,  Enginyers Tècnics). 

Artista polifacètic, dedicat al paisatge urbà, amb una interpretació geometritzant del mateix. Té un bon nombre d´exposicions monogràfiques sobre ciutats d´arreu del món: Amsterdam, London, New York, Paris, Praha, Tokio, Venezia. Ha participat també en 20 exposicions internacionals.

Destaca en la realització de 45 murals esgrafiats i d´altres en diferents procediments. Se´l reconeix internacionalment com autor d´ex-libris realitzant 59 marques. Durant 13 anys ha estat membre del Patronat del Museu Municipal de Mataró dirigint l´activitat  cultural.

És també membre del Consell d´Arts Plàstiques del Pla Estratègic de l´Ajuntament de Barcelona representant el Col·legi de Doctors en Belles Arts. I, finalment, és autor del llibre “L´Art Gràfic al Noucentisme”.

Podeu descarregar-vos el díptic de l'exposició aquí.

Lloc Museu-Arxiu de Llavaneres. Can Caralt
Durada Fins al 20 d'abril
Organitza Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres
Preu Gratuďt
Tipus d'acte Exposició
Diputació de Barcelona
^