X
TelŔfon per a situacions de vulnerabilitat
Documents
Prioritzaciˇ dels escenaris de futur de l'Espai LabandÓria
Del 28 de maig al 2 de juny
Hi podran participar els ve´ns i ve´nes majors de 16 anys i empadronats a Sant Andreu de Llavaneres.

La tria es farÓ a travÚs d'una butlleta especÝfica, en la qual s'hi indicaran les opcions a prioritzar. S'hi podran triar fins a tres dels cinc usos proposats. Sˇn els segŘents:

- Auditori

- Sala polivalent

- Supermercat/mercat municipal

- Centre de dia per a la gent gran

- Espai per a entitats i d'˙s cultural

L'Ajuntament obrirÓ un perÝode de cinc dies naturals per dipositar la butlleta de prioritzaciˇ al punt de votaciˇ.

Quan?
Del 28 de maig a l'1 de juny, de 8 a 14 hores, i el dimarts 29 de maig, tambÚ, de 16 a 20 hores.

A on?
A l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC) (plaša de la Vila, 1), en una urna segellada pel Secretari Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Com?
NomÚs es podrÓ dipositar una butlleta per persona, i es comprovarÓ la identitat del veÝ/na amb un document oficial d'identitat vÓlid. Es farÓ un seguiment de la participaciˇ a travÚs de la llista del padrˇ municipal per tal d'evitar que una persona dipositi mÚs d'una butlleta.

Festa de cloenda
El dissabte 2 de juny la urna es traslladarÓ a l'Espai LabandÓria: s'hi podrÓ votar de 10 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores, i s'hi celebrarÓ la festa de cloenda.

Recompte
El recompte de butlletes es realitzarÓ per part d'un equip tŔcnic designat per l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, sota la supervisiˇ del Secretari Municipal.

El resultat d'aquesta fase final de prioritzaciˇ del procÚs participatiu 'Redibuixem el LabandÓria' serÓ objecte d’un estudi exhaustiu per confirmar la seva viabilitat econ˛mica, tŔcnica i jurÝdica; i serÓ el Ple de l’Ajuntament qui validarÓ els usos finals de l’Espai LabandÓria.
Versiˇ per imprimir
^