X
Emergčncia per sequera!
Notícies
13.02.2018
S'instal·la una barana al Casal de la Gent Gran per facilitar l'accés als usuaris
Aquesta actuació forma part de les propostes escollides en el marc del Pressupost Participatiu 2018.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres continua donant compliment a les propostes escollides pels llavanerencs i llavanerenques en el procés participatiu del Pressupost 2018. La darrera de les actuacions realitzades en aquest sentit és la instal·lació d’una barana al Casal de la Gent Gran per tal de poder facilitar-hi l’accés als usuaris. Tot i que la partida prevista per aquesta actuació era de 2.500 euros, el cost de la instal·lació de la barana ha estat de 1.796 euros i s’ha executat a través de la Regidoria de Mobilitat, amb el suport dels serveis tècnics municipals.

La barana ha estat realitzada amb muntans d’acer pintat i un passamà d’acer inoxidable, seguint la mateixa estètica que la barana ja existent en la mateixa ubicació. En  la seva instal•lació, s’ha decidit no col•locar barrots intermedis, ja que totes dues baranes -l’anterior i la nova- estan al mateix nivell. D’aquesta manera es facilita l’accés al jardinet a l’hora de desenvolupar tasques de manteniment.

Amb l'import restant previst en la partida es procedirà a realitzar altres actuacions per continuar contribuint a la millora de la mobilitat de les persones.  

barana casal

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^