X
Emergčncia per sequera!
Notícies
14.02.2018
Els joves prenen la paraula a Sant Andreu de Llavaneres

El proper dijous 1 de març el Casal de Joves de Llavaneres acollirà una sessió participativa que s'adreça a joves de 14 a 30 anys. Inscriu-te aquí!

Seguint la línia de foment de la participació ciutadana impulsada pel consistori, l'Ajuntament convoca els i les joves del municipi a una jornada participativa el proper 1 de març a les 19:30h al Casal de Joves. Aquesta sessió ha estat impulsada conjuntament per part de les Regidories de Joventut i de Participació Ciutadana.

Campanya ‘Tu tries’ per decidir l’ús de 5.000 euros del pressupost participatiu 2018

En el marc dels treballs del darrer pressupost participatiu, una de les propostes consistia en destinar 5.000 euros a millorar la programació cultural i de lleure dels joves del municipi. Així doncs, per tal de donar resposta a aquesta demanda, des de l’Ajuntament s’obre un procés consultiu amb el jovent fins al 22 de març per recollir propostes d’activitats. Un cop recollides les aportacions s’iniciarà un període de votacions a través del web municipal que anirà del 28 de març al 5 d’abril.

‘Redibuixem el Labandària’, un projecte de tots

En la trobada també s’explicarà als joves un dels projectes més destacats d’aquest 2018, el procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’ que pretén definir els usos dels espais de l’antiga escola Labandària, i es realitzarà una dinàmica de recollida d'idees per captar aportacions dels i les joves.

A part d’aquesta sessió participativa, està previst que els tècnics de l’Ajuntament duguin a terme durant els mesos de febrer i març un seguit de sessions explicatives als alumnes d’ESO i Batxillerat de l’Institut en el marc de les aules de tutoria.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s’anima els joves a participar i implicar-se en els processos participatius que s’estan desenvolupant a la vila.

Accedeix al formulari d’inscripció

cartell trobada jove

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^