X
Emergčncia per sequera!
Notícies
28.09.2018
Llavaneres estrena les noves rutes de bicicleta de muntanya
El Passeig Jaume Brutau és l'inici i arribada de tres itineraris de 800 metres, 4 km i 13 km per gaudir del BTT pels espais naturals de la vila

S’ha fet realitat un nou projecte finançat amb el Pressupost Participatiu 2018 i el projecte de Les Rutes Saludables. Es tracta de tres rutes de bicicleta de muntanya (BTT) que transcorren pel terme municipal i tenen sortida i arribada a la part alta del Pg. Jaume Brutau. Les rutes tenen diferents recorreguts i distŕncies:

  • Ruta infantil (per a tots els públics): té 800 metres i es pot realitzar en 5 minuts. Uneix el pg. Jaume Brutau i la Font de la Llorita.
  • Ruta familiar (+ de 6 anys): té 4 km i es pot realitzar en 20 min. Surt del pg. Jaume Brutau i passa per la Font de la Llorita i la Finca de Sta. Mňnica (al costat de la Hípica).
  • Ruta avançada (per ciclistes experimentats): té 13 km i es pot realitzar en 90 minuts. Té el següent recorregut: pg. Jaume Brutau - Font de la Llorita - Sta. Mňnica - Les cadenes d'en Tintorer - Roc de l'Avi - Pla d'en Marc - Hípica - Onze Pins i Cementiri.

Totes les rutes estan marcades amb fites de fusta amb l'itinerari d'anada i tornada i amb "punts d'emergčncia 112" per facilitar la localització en cas d'una d'urgčncia. Al pg. Jaume Brutau s'han instal·lat unes taules de fusta, aparcaments de bicicletes i un plafó informatiu. A cada final de ruta hi ha taules i aparcaments de bicicletes. El projecte ha estat impulsat desde la Regidoria de Participació Ciutadana, Esports, Turisme, Urbanisme i Mobilitat.

Rutes BTT
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^