Notícies
23.10.2018
La Jornada Empresarial potenciarŕ el networking entre les empreses participants

L'Ajuntament facilitarŕ la interrelació i la creació de sinčrgies entre projectes empresarials amb l'elaboració d’un llistat de contactes i promovent les reunions entre participants. Les empreses interessades en les sessions de networking es poden inscriure aquí. Aquest projecte es finança amb el Pressupost Participatiu 2018.

La primera Jornada Empresarial de Llavaneres, iniciativa de la Regidoria de Promoció Econňmica i que tindrŕ lloc el proper 25 d’octubre, se centrarŕ en les empreses dels sectors de l'urbanisme, la flor ornamental i la innovació. Per tal que sigui del tot profitosa pels participants s'hi desenvoluparŕ un dels projectes resultants del Pressupost Participatiu 2018 dins la partida de revitalització de l'activitat econňmica al municipi. En concret consistirŕ en la promoció del networking i l'establiment de sinčrgies entre les empreses participants en la jornada.

L'Ajuntament ha contractat l'empresa Getting Contacts, la qual serŕ l'encarregada d’elaborar un llistat amb tots els assistents i classificar-los per ŕmbit, explicant el seu projecte i la persona de contacte. Durant la jornada seran els encarregats de de promoure el desenvolupament de reunions qualitatives entre empreses mitjançant els espais i trobades, amb l'objectiu de generar nous negocis i nous projectes.

Les empreses que trobin atractiva aquesta idea i vulguin aprofitar al mŕxim l'oportunitat que la jornada genera, poden inscriure's en aquesta web.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^