X
Emergčncia per sequera!
Notícies
05.12.2018
Ja tenim projectes guanyadors del concurs 'Posa-hi color'!
En la consulta popular hi han participat 163 persones que han triat com decorar els passos inferiors de l'N-II

El concurs Posa-hi color ja té guanyadors. El pas número 1 quedarà decorat amb el disseny del projecte “Marítim” (56 vots), el del pas 2 amb el disseny “Lagrua” (53 vots), i finalment el pas número 3 ha quedat desert. Podeu repassar quins són els dissenys que es van presentar al projecte aquí.

Les regidories de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana van posar en marxa aquest projecte guanyador del Pressupost Participatiu 2018 per decorar tres passos inferiors de la carretera N-II, i es va obrir la convocatòria a pintors, decoradors, grafiters i artistes locals i comarcals de diferents modalitats i estils. Els dissenys guanyadors han estat triats per votació popular, en la que hi han participat 163 persones.

El pas número 3 ha quedat desert perquè el jurat professional que ha valorat les propostes ha determinat que el disseny guanyador d’aquest pas s’extralimitava de l’encàrrec i tècnicament no era viable portar-lo a terme. Les altres propostes pel pas no havien rebut vots significatius i, per tant, s’ha decidit deixar aquest fora del concurs.

El jurat ha estat format per Tomàs Safont-Tria, artista; Xavier Andreu, arquitecte municipal; Rosa Soler, aparelladora municipal; Lluís Albertí, director del Museu-Arxiu municipal; Raquel Begines, tècnica de Participació Ciutadana; i Gemma Batayé, tècnica de Promoció Econòmica.

Concurs pas n-11
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^