X
Excepcionalitat per sequera!
Notícies
06.02.2019
Març, el mes de la dona
Inscripcions obertes al taller de defensa personal, aquí

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha programat un seguit d'activitats enfocades a la dona i al seu rol, com a eina de reivindicació de l'igualtat de gčnere i la justícia social.

El març és el mes de la dona. Per aixň, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres impulsarŕ un seguit d'activitats que, com l'any passat, tenen la finalitat de posar en valor el rol de la dona en la societat actual, així com realitzar una tasca de conscičncia sobre les desigualtats de gčnere a la ciutadania. El programa d'enguany continua les propostes impulsades en l'edició passada i, a més, incorpora novetats.

Divendres 8 de març,el consistori convida a assistir a l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. A les 12 h a la Plaça de la Vila, Carmen Obregón (1r premi Sunsi Mora a la visibilització femenina per SI Dona) llegirŕ el manifest del 8 de Març. L'acte anirŕ acompanyat de l'actuació a cŕrrec de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres. També el divendres, de 10 a 12 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament se celebrarŕ el taller “Recursos personals per a la cerca de feina i l'entrevista”. Tot seguit es projectaran curtmetratges, també a la Sala de Plens (12 h). Divendres, 15 de març, se celebrarŕ el Cercle de dones: “El procés de ser jo mateixa, de l'autoestima a la llibertat”, un acte gratuďt i conduďt per Joana Franco. El divendres 22 de març tindrŕ lloc la classe oberta “Defensa personal femenina i prevenció”, amb Jaume Rossell, de 18.30 a 20.30 h al Casal de la Gent Gran. També s'inclou en el programa la cursa Triwoman, de diumenge 17 de març, en quč hi participen les 3 Viles.

El programa ha estat creat per les Regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, amb el suport de les Regidories de Promoció Econňmica i d'Esports, i l'Escola Municipal de Música de Llavaneres.

Paral·lelament, l'entitat SI Dona també ha organitzat diverses activitats per commemorar el Dia de la Dona Treballadora. Divendres, 8 de març, a les 17 h a la Sala de lectura d'El Casal, tindrŕ lloc una sessió de cine-fňrum, amb el film Te doy mis ojos. Dissabte, 9 de març, se celebrarŕ la Fira de la Dona, de 10 a 18 h al Parc de Sant Pere, amb el suport del Consell Comarcal del Maresme. La fira inclourŕ un dinar popular, actuacions, venda de productes i més activitats. I, finalment, dimecres 20 de març a les 17 h, a la Sala de lectura d'El Casal tindrŕ lloc la xerrada “Igualtat i violčncia”.

Cartell 8 de març
Informació relacionada
Divendres, 22 de març de 2019
A cŕrrec de Jaume Rosell
Dimecres, 20 de març de 2019
Diumenge, 17 de març de 2019
Cursa a peu per a dones
Divendres, 15 de març de 2019
A cŕrrec de Joana Franco.
Dissabte, 9 de març de 2019
Divendres, 8 de març de 2019
Divendres, 8 de març de 2019
Lectura del manifest a cŕrrec de Carmen Obregon, primer premi Sunsi Mora a la visibilització femenina de Si DONA
Coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona Treballadora el proper 8 de març, l'Ajuntament ha impulsat un programa especial d'activitats que s'allargarŕ durant tot el mes
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^