X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Festa Pèsol recurs
Els restaurants i comerços ja es poden inscriure a la Festa del Pèsol 2019

La Mostra Gastronòmica tindrà lloc durant tot el mes d'abril, i els restaurants i locals gastronòmics de Llavaneres i de la comarca del Maresme hi podran participar. Per inscriure's, ho podeu fer a través d'aquest formulari.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fa una crida a tots els comerços gastronòmics i restaurants, tant locals com comarcals, per apuntar-se a la Mostra Gastronòmica de la Festa del Pèsol, que se celebrarà de l'1 al 30 d'abril. Com cada any, durant tot el mes, diferents restaurants de la vila podran oferir menús amb el pèsol garrofal de Llavaneres com a protagonista. Es tracta d'una activitat que permet a veïns i visitants tastar plats, ingredients i productes basats en aquest llegum.  Per inscriure's, ho podeu fer a través d'aquest formulari.

La inscripció disposa de diferents modalitats. El local podrà participar en la Mostra Gastronòmica amb una carpa de degustació o d'exposició, o amb una carpa amb espai per a cassola, a banda del ja descrit menú del restaurant. Podeu consultar els menús que van tenir lloc l'any passat, amb els restaurants participants, en aquest enllaç.

Enguany la Festa, que representa la riquesa gastronòmica de Sant Andreu de Llavaneres, tindrà lloc del 12 al 14 d'abril. D'aquesta manera, l'esdeveniment, un dels més esperats de l'any pels llavanerencs i llavanerenques, arriba a la seva 20a edició en plena forma i carregada de sorpreses que s'aniran revelant a mesura que s'acostin els dies.

Diputació de Barcelona
^