X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
cartell espai trobada gent gran
L'Ajuntament impulsa un espai de debat amb la gent gran
El proper 1 de març tindrŕ lloc la primera trobada per posar en marxa en un futur el Consell Municipal de la Gent Gran

Les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres han posat en marxa un espai de debat i diŕleg adreçat a la gent gran del poble. Es tracta d'una prova pilot per copsar l'opinió d'aquest sector de la població de cara a la futura creació d'un Consell Municipal de la Gent Gran, com a ňrgan de participació estable i regulat des de l'Ajuntament.

La primera trobada tindrŕ lloc el proper divendres 1 de març, a les 11 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament, i és un acte obert a totes les persones de més de 65 anys del poble. L'objectiu és oferir un espai per al debat en el qual s'exposin queixes, suggeriments de millora i proposta d'activitats i trobades. És a dir, un lloc on compartir experičncies i traslladar aportacions a l'Ajuntament en relació a aquest sector de la població.

La idea és repetir, mensualment, aquestes reunions i en cas que tinguin bona acollida, que aquest espai esdevingui el punt de partida per a la creació d'un futur consell sčnior de Llavaneres. L'Ajuntament fa una crida a la participació de els persones grans que vulguin ser membres actives en la vida local, per fer arribar la seva visió de les coses i per tenir veu en la presa de decisions municipals. La sessions estaran conduďdes per la regidora de Benestar Social, Gemma Martín.

Diputació de Barcelona
^